Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

D15a34v36i16d 41H14o75r87á74k

16. 12. 2021 14:55

Ale to se mýlíte, že "Nikdo bohužel netuší, jak by měla ta "reforma" vypadat."

Já například to vím docela přesně, a již jsem to v řadě dnešních diskusí týkajících se tohoto ožehavého a závažného tématu srozumitelně a věcně popsal.

A doufám, že by si mého návrhu a rozboru mohl všimnout a inspirovat se jím i náš nový a konečně snad ten správný, odhodlaný a již zítra nastupující nový ministr práce a sociálních věcí, který je jednou z předních osobností společku SPOLU, pan předseda KDÚ-ČSL Marián Júrečka. Do něho a jeho osobnosti vkládám ty své největší naděje a věřím, že konečně s ním nastává a přichází ta správná doba plná očekávaných změn.

A abych se zbytečně neopakoval a nemusel tak opětovně čelit nějakému hloupému napadání že tu něco "tapetuji" tak tuto mou ideu jsem srozumitelně popsal v diskusi pod pochybovačným výtvorem blogerky Kateřiny Lhotské. který vyšel pod podle mého názoru do určité míry dehonestujícím titulkem: "Důchodová reforma? Zapomeňte..."

Zde přikládám odkaz na základě kterého každý ze čtenářů zajímajících se o toto téma a problematiku si může můj příspěvek obsahující i věcný rozbor přečíst : https://lhotska.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A211216_780375_blogidnes

1 0
možnosti
KJ

Vašeho příspěvku pod blogem paní Lhotské jsem si všiml. Jestli tomu správně rozumím (a jestli se nejedná o umnou ironii, jak se někteří kolegové dohadují v diskusi), je řešení založeno na zpomalení nebo úplném zaražení valorizace důchodů, zrušení předvolebních dárečků a celkové deVenezualizaci výdajů státního rozpočtu.

Inu proč ne, ale vždycky nám říkali, že cíle mají být SMART, přičemž to A je akceptovatelné a R realistické. Nakolik se to v systému, kde důchodci disponují více než 2 mil. hlasů a v jednom kuse jsou nějaké volby, může podařit, si odpovězte sám.

Z tohoto soudku mám jiný "realistický" návrh: zrušit důchody úplně a za pět let máme splacený celý státní dluh!

3 0
možnosti
PB

P96e24t91r 23B41u42r89i95a61n

16. 12. 2021 14:21

Nikdo bohužel netuší, jak by měla ta "reforma" vypadat.

.......

Ale tuší a dokonce i zavedla. ODS a II. důchodový pilíř.

0 0
možnosti
JD

Pane Buriane, jestli si myslíte, že ten druhý pilíř byl, nebo je ta zázračná REFORMA, tak se velice mýlíte. Minulý týden paní Horská mluvila o druhém pilíři a řekla, že byl úplně zbytečný a nic by v budoucnu neřešil.

0 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1725x
No tak určitěěěěě ...

Seznam rubrik