Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano R^.. Nemyslím si, že je nutné za nehorázné veřejné peníze pořádat jazykové kurzy, narychlo kdovíjak vysoutěžené kamarády kamarádů.... to tesat do kamene ... těch profesionálních pomahačů dojících stát je snad víc než těch co pomoc potřebují ..

0 0
možnosti

Oni tomu říkají "příležitost"

0 0
možnosti

P42e93t75r 94S30i24m28a

6. 4. 2022 8:36

I vy se dockate ..Dobry skutek byva a je po zasluze potrestan .Jinak fajn cteni ..Premyslel jste o dobe kdy jim reknete mila Nataso ted vas tady uz nechci ..je to na statu a telocvicna je preci fajn ..Ty plaminky vdeku v ocickach .k nezaplaceni .Nebo jste pripraven na nekolikalete souziti ? .Potom kloboucek . Chapu ze pomahani lidem v takoveto situaci je to co nas odlisuje od zvere a pokud mate prostory -cas a chut ..proc ne ..ale co bude za pul roku -rok 2 roky atd ..To nadseni ze stran vsech bude opadat a jak to tak vypada pan Rakusan si jiz dela prostor aby nas opet castoval xenofobii a zakony co budou zakazovat kritiku ..vsak vite koho ..

0 0
možnosti

Moc příjemné čtení a klobou dolů! :)

2 0
možnosti

Děkuji. Ještě trochu té chvály a začnu přispívat do Vlasty (pro mladší - to byl takový kratochvilný časopis pro paní a dívky, možná to ještě vychází).

1 0
možnosti

Kdo to nezažil, nepochopí. Ta vděčnost. Škoda, že to nedokážu napsat jako pan Jelínek. Klobouk dolů.

3 0
možnosti

Zamestnanci Cizinecke policie v Pardubicich si rozhodne zaslouzi pochvalu. V prubehu peti let jsme s Anglicanem nemeli jediny problem, dnesni zkusenost stejne pozitivni, jako ty predchozi. Ono asi kolikrat staci pozdravit s usmevem na rtech a ledy taji...

1 0
možnosti

Přesně, poprvé jsme měl rád Policii.

0 0
možnosti

Lajk. Taky bych před měsícem netušil, že budu v hlavě lovit zbytky ruštiny a že mě budou dvě malé Kyjevanky oslovovat ďáďa Fílip.

7 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1725x
No tak určitěěěěě ...

Seznam rubrik